om oss

Med hjälp av skräddarsydda & personliga lösningar vill vi att du ska bli ditt bästa jag!

Kontakt

Linnéa Henningsen

Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4, viktreglering, fystränare), Lic. Eleiko Personlig Tränare, Eleiko strength coach,Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos, 3D-Mammatränare, instruktör, dansartist.

Linnéa har lång erfarenhet inom gruppträning och förutom licens inom Zumba och Piloxing så har hon flertalet fortbildningar i bagaget – bland annat inom yoga, gravid/mamma-träning och rörlighetsträning. Hon tävlar inom fitness och undervisar barn och ungdomar i dans.

"Min utbildning har gett mig ett öga för detaljer vilket gör att jag lägger märke till rörelsemönster som kan hindra människor från att nå sin fulla kapacitet. Jag gillar att jobba med rehabilitering, rörlighet och styrketräning. Att träna smart, ha en långsiktig plan och se till helheten är det bästa sättet att bli sitt bästa jag."

Marcus Elsberg

Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4, viktreglering, fystränare), Lic.Personlig Tränare, 3D-Mammatränare, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och tävlar aktivt inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost och träning. Under 2018 blev han nominerad årets PT via guldhjärtat tack vare hans engagemang och hjälp till klienter med framförallt skador.

"Jag drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sin dröm. Jag älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap."

Adam Lee

Lic. Personlig Tränare, EBP viktreglering, Mammatränare, Instruktör, föreläsare & massör.

Adam har arbetat som personlig tränare i sju år. Han har bred kunskap inom kost och träning, allt ifrån tävlingssatsningar inom idrott och fitness till rehabilitering och hälsosamma livsstilar. Som Lic.personlig tränare skräddarsyr han ett schema som är utformat efter just dina behov och mål. Utbildningar Teoretisk grundutbildning - The Academy Lic.Träningsinstruktör - The Academy Lic. Personligtränare - The Academy Avancerad styrketräning och träningsplanering - The Academy Life style (hälsocoach) Viktreglering-EBP Calisthenics - Movdoo

"Du och jag tillsammans ska skapa det bästa av dig."

Caroline Lindgård

Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos.

Carro är ny som instruktör och är som klippt och skuren för uppgiften. Via extremt bra förståelse och rörelsemönster som deltagare på passen blev hon headhuntad av Marcus och Linnéa. Carro hittar ni på bland annat Tabata och Cirkelpass där hon aktivt kör passen med deltagarna och pressar dem till deras fulla potential.

Maria Seth

Maria har stor erfarenhet av att instruera. Hon har en bra kunskapsbank och är inte rädd för att testa på nya saker. Tidigare har Maria varit instruktör i cirkelträning, box, aerobics, step up, bodypump samt Core. Hos oss kommer ni att hitta henne på bland annat Bootcamp, kettlebell och TRXpass. Maria är väldigt driven och vill att du ska få ut maximalt av ett pass!